مینیمال های غذایی

نوشته های -«کوتاه اما کامل»- یک مهندس صنایع غذایی و بانو سین

مینیمال های غذایی

نوشته های -«کوتاه اما کامل»- یک مهندس صنایع غذایی و بانو سین

مینیمال های غذایی

یک وبلاگ نویس مهاجر که از سال 84 سابقه در وبلاگ نویسی دارد. . .

(نکته هایی از علم مواد غذایی که شاید برای شما هم جالب باشد + نکته هایی که شاید برای بانو سین جالب باشد)=مینیال های غذایی»

1=== »مطالب علمی ما در این وبلاگ به ندرت به 5 خط می رسه و اغلب کمتر از این مقدار است.
2=== سعی می کنم سئوالات شما رو هم پاسخ بدم.
3=== نوشته هایی که علمی تر باشند و مرتبط با آزمون ارشد صنایع غذایی و رشته های مرتبط برای استفاده بیشتر مشخص می کنم.
4=== تصاویر دارای منبع هستند و سعی می کنیم لینک را از روی تصاویر حدف نکنیم.

دنبال کنندگان ۱ نفر
این وبلاگ را دنبال کنید
آخرین نظرات
  • ۱۹ خرداد ۹۴، ۱۵:۱۶ - نون شین
    جالبه

گوشت چرخ کرده؟

شنبه, ۲۴ خرداد ۱۳۹۳، ۱۲:۰۶ ق.ظ

گوشت چرخ‌کرده، نسبت به گوشت لاشه یا حتی گوشت‌های خردشده، بیشتر در معرض فرآیندهای مختلف و آلودگی‌های محیطی قرار می‌گیرد. خود چرخ‌‌کردن هم می‌تواند باعث ایجاد آلودگی‌های ثانویه در گوشت شود. قرارگرفتن گوشت چرخ‌کرده در معرض آلودگی هم فسادپذیری آن را بالا می‌برد. به‌همین دلیل گوشت‌های چرخ شده نسبت به گوشت‌‌های دیگر ماندگاری بسیار کوتاه‌تری دارند.

نظرات  (۱)

  • حسین زیلان
  • ممنون بابت اشتراک دانش تون
    پاسخ:
    مرسی از لطفتون
    وبلاگتون رو هم دیدم
    ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
    شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
    <b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
    تجدید کد امنیتی