1. گوجه فرنگی را دور از یخچال!

2.خربزه هندوانه و ... در دمای اتاق آنتی اکسیدانشان بلقی خواهد ماند و بعد ازبرش برای سه روز در یخچال نگهداری شود.

3.سیب زمینی:دمای سرد باعث شکستن نشاسته و شیرین شدنش خواهد شد.خشک خنک و تاریک بهترین محل برای نگهداری.

4.پیاز

5.سیر :برای حفظ عطر و طعم قوی سیر باید در یک ظرف خشک، خنک و با تهویه مناسب نگهداری شود.

6. سیب تازه

7.انواع توت:بهترین زمان برای خوردن توت ها تازه خوری و بیرون یخچال است.

8.هلو، زردآلو، شلیل و آلو در دمای اتاق بهتر می رسند.

منبع:foodnetwork