مینیمال های غذایی

نوشته های -«کوتاه اما کامل»- یک مهندس صنایع غذایی و بانو سین

مینیمال های غذایی

نوشته های -«کوتاه اما کامل»- یک مهندس صنایع غذایی و بانو سین

مینیمال های غذایی

یک وبلاگ نویس مهاجر که از سال 84 سابقه در وبلاگ نویسی دارد. . .

(نکته هایی از علم مواد غذایی که شاید برای شما هم جالب باشد + نکته هایی که شاید برای بانو سین جالب باشد)=مینیال های غذایی»

1=== »مطالب علمی ما در این وبلاگ به ندرت به 5 خط می رسه و اغلب کمتر از این مقدار است.
2=== سعی می کنم سئوالات شما رو هم پاسخ بدم.
3=== نوشته هایی که علمی تر باشند و مرتبط با آزمون ارشد صنایع غذایی و رشته های مرتبط برای استفاده بیشتر مشخص می کنم.
4=== تصاویر دارای منبع هستند و سعی می کنیم لینک را از روی تصاویر حذف نکنیم.

آخرین نظرات
  • ۱۹ خرداد ۹۴، ۱۵:۱۶ - نون شین
    جالبه

آبمیوه "صدرصد طبیعی "واقعا وجود دارد؟

چهارشنبه, ۴ تیر ۱۳۹۳، ۱۱:۴۷ ب.ظ
  • کاربر گرامی! این متن شامل 4 خط می باشد.


آبمیوه های صنعتی را می شود به سه دسته تقسیم کرد:

1. دسته ای که با نام آبمیوه طبیعی یا صددرصد طبیعی عرضه می شوند:

 در این محصولات حدود 80 درصد آبمیوه خالص یا کنسانتره رقیق شده آبمیوه و 10 تا 20 درصد آب و شکر و افزودنی های مجاز به کار رفته است.

2.  دسته ای که  نکتار خوانده می شوند:

نکتارها معمولا حاوی 30 تا 50 درصد آبمیوه طبیعی است و مابقی حجم آنها آب و شکر و سایر طعم دهنده ها و افزودنی هایی است که در صنعت از آنها استفاده می کنند.

3.  دسته ای که با عنوان نوشیدنی یا شربت میوه ای از آنها یاد می شود :

این نوع از آب میوه ها فقط حدود پنج تا هفت درصد از این شربت ها، آبمیوه طبیعی و باقی آن آب و شکر و افزودنی های مجاز است

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی