مینیمال های غذایی

نوشته های -«کوتاه اما کامل»- یک مهندس صنایع غذایی و بانو سین

مینیمال های غذایی

نوشته های -«کوتاه اما کامل»- یک مهندس صنایع غذایی و بانو سین

مینیمال های غذایی

یک وبلاگ نویس مهاجر که از سال 84 سابقه در وبلاگ نویسی دارد. . .

(نکته هایی از علم مواد غذایی که شاید برای شما هم جالب باشد + نکته هایی که شاید برای بانو سین جالب باشد)=مینیال های غذایی»

1=== »مطالب علمی ما در این وبلاگ به ندرت به 5 خط می رسه و اغلب کمتر از این مقدار است.
2=== سعی می کنم سئوالات شما رو هم پاسخ بدم.
3=== نوشته هایی که علمی تر باشند و مرتبط با آزمون ارشد صنایع غذایی و رشته های مرتبط برای استفاده بیشتر مشخص می کنم.
4=== تصاویر دارای منبع هستند و سعی می کنیم لینک را از روی تصاویر حدف نکنیم.

دنبال کنندگان ۱ نفر
این وبلاگ را دنبال کنید
آخرین نظرات
  • ۱۹ خرداد ۹۴، ۱۵:۱۶ - نون شین
    جالبه

برخی روش های تقلب در تولید آبلیمو

پنجشنبه, ۵ تیر ۱۳۹۳، ۰۹:۱۲ ب.ظ

رقیق کردن،

 خیساندن در تفاله آبلیمو، : در این روش در حقیقت تفاله آبلیمو را با آب مخلوط می کنند و پس از چند روز رنگ و طعم آن مانند آبلیمو می شود،

خیساندن در کاه : برای رنگ دادن به آبلیموی تولیدی مورد بهره قرار می گیرد.
و اضافه کردن برخی ترکیبات کنسانتره

از روش های تقلب در تولید این محصول غذایی است.

به ازای هر 2.5 کیلوگرم لیمو، می توان یک لیتر لیموترش تولید کرد.

  • عیـــن

لیمو

آبلیمو

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی