• این متن شامل 7 خط می باشد

قارچ ها و کپک ها غالبا ایجاد بیماری خطرناکی نمی کنند اما تولید مواد سمی کنند که برای انسان ها بسیار مضر و حتی کشنده است حتی پخت آنها نیز نمی تواند سموم آنها را نابود کند و از بین ببرد.

پنیر :کپک زده خطرناک است چون میکروب های دیگری دارد که ممکن است سبب زخم معده شوند. درباره پنیر می توان بخش کپک زده را جدا کرد و مابقی را مصرف کرد.

کره  :کپک زده بسیار خطرناک است چرا که کپک ها کره را تجزیه می کنند، کره اکسید شده و حتی خطر سکته را به دنبال دارد. کلا چربی های اکسید شده بسیار خطرناک هستند.

مربا : یکی از دلایل کپک زدن مربا آن است که کاملا پخته نشده است. همچنین اگر قند مربا زیر 27 درصد باشد به طور معمول کپک می زند . اگر مربا کپک زده باشدمی توان یک لایه از روی آن برداشت و بقیه مربا را دوباره پخت بهتر است.

رب ها: یک لایه روغن در سطح آنها مالید که عمل اکسیژن رسانی متوقف شده و از تشکیل کپک جلوگیری می شود. کپک آبقوره و سرکه : باید تا سر شیشه از این مواد پر شود و هوا نداشته باشد. این شیشه ها را درون ظرف بزرگی پر از آب قرار دهید و روی شعله بگذارید تا آب جوش بیاید. به مدت 6 دقیقه این شیشه ها را بجوشانید تا تمام سلول های رویشی کپک درون آبقوره و سرکه از بین برود.