از مسمومیت غذایی در تابستان جلوگیری کنیم
شنبه, ۲۱ تیر ۱۳۹۳، ۱۰:۰۹ ب.ظ
- این متن شامل 3 خط می باشد.
علت مسمویت های غذایی در تابستان وجود باکتری های اورئوس، باسیلوس اورئوس و سالمونلا تیفی در مواد خوراکی است .
شیگلوز را یکی دیگر از باکتری های رایج در تابستان از طریق توت فرنگی به دلیل رشد آن بر روی زمین و وجود این باکتری در خاک وارد بدن می شود که با دردهای شکمی، اسهال و استفراغ به مدت هفت روز همراه است.
در ویکی پدیا بخوانید:
مسمومیت (به انگلیسی: intoxication) مجموعهای از اختلالات بدن است که در اثر جذب مادهای بیگانه که به آن سمی گفته میشود بروز میکند.
لذت بردم
:)