از کجا بدانیم به نان جوش شیرین زده شده؟چرا نباید بزنند؟
پنجشنبه, ۲۶ تیر ۱۳۹۳، ۰۳:۱۰ ب.ظ
- این متن شامل 2 خط است.
- ♥دارای نکته دانشجویی.
نانهایی که معمولاً کش میآیند و به راحتی جویده نمیشود معمولاً با جوششیرین تهیه شده اند
جوش شیرین با نشستن روی آهن و کلسیم در خون، به تدریج به حذف این دو عنصر حیاتی از بدن منجر شده و خونسازی و استقامت استخوان ها را از بین میبرد.
نکات دانشجویی
این که جوش شیرین یا بیکربنات سدیم با فرمول NaHCO۳ می باشد