مینیمال های غذایی

نوشته های -«کوتاه اما کامل»- یک مهندس صنایع غذایی و بانو سین

مینیمال های غذایی

نوشته های -«کوتاه اما کامل»- یک مهندس صنایع غذایی و بانو سین

مینیمال های غذایی

یک وبلاگ نویس مهاجر که از سال 84 سابقه در وبلاگ نویسی دارد. . .

(نکته هایی از علم مواد غذایی که شاید برای شما هم جالب باشد + نکته هایی که شاید برای بانو سین جالب باشد)=مینیال های غذایی»

1=== »مطالب علمی ما در این وبلاگ به ندرت به 5 خط می رسه و اغلب کمتر از این مقدار است.
2=== سعی می کنم سئوالات شما رو هم پاسخ بدم.
3=== نوشته هایی که علمی تر باشند و مرتبط با آزمون ارشد صنایع غذایی و رشته های مرتبط برای استفاده بیشتر مشخص می کنم.
4=== تصاویر دارای منبع هستند و سعی می کنیم لینک را از روی تصاویر حذف نکنیم.

آخرین نظرات
  • ۱۹ خرداد ۹۴، ۱۵:۱۶ - نون شین
    جالبه

 

برای تولید ماکارونی از  آرد مخصوص ماکارونی به اسم سمولینا استفاده می شود یا از آرد نول .

اینجا باید اشاره شود که سمولینا فراورده‌ای است که حاصل آسیابانی گندمی خاص به نام گندم دوروم میباشد.ذرات آرد سمولینا از ذرات آرد نول درشت تر است که مزیت درشت بودن ذرات آرد سمولینا این است که :

  • نشاسته در مغز ذرات آرد باقی می ماند،
  • لذا لعاب کمتر و چسبندگی ماکارونی ها به مراتب کمتر خواهد بود
  • نهایتاً منجر به تولید محصول باکیفیت تر خواهد شد.

آسیابانی گندم و تبدیل آن به آرد فرایندی است که توسط غلتک­های استیل دندانه­ دار انجام می­گیرد. فاصله بین دندانه­ ها کمی کوتاهتر از عرض دانه­ های گندم می­باشد. بنابراین هنگامیکه گندم وارد آسیاب می­شود، غلتک­ها پوسته و جوانه را از هم جدا می­کند و نشاسته یا آندوسپرم به صورت ذرات زبرتر در فرایند باقی می­مانند. پس از عبور از الک آن ذراتی که از پوسته جدا می­شوند سمولینا نام دارند.

اما فرایند تولید ماکارونی :

آرد و آب را در یک مارپیچ هلیکسی به طور یکنواخت با هم مخلوط و سپس به اکستروژن وارد می‌ شود.

خمیر ماکارونی تحت خلا قرار می‌گیرد و بسته به نوع قالبی که در خروجی اکستروژن وجود دارد، ماکارونی به صورت میله‌ای یا انواع فرمی، شکل می گیر .

مرحله بعدی، خشک کردن ماکارونی و کاهش رطوبت آن تا زیر ۱۲ درصد است که بسته به سیستم خشک‌کن کارخانه‌ها، از چند ساعت تا یکی دو روز به طول می‌انجامد.

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی