• این متن شامل 3 خط می باشد.

این متن دارای نکته کنکور می باشد.

در بین روغن‌های گیاهی، روغن زیتون، کلزا، سویا و آفتابگردان به نوبت از کیفیت خوبی برخوردار هستند و روغن نخل به دلیل داشتن میزان بالای اسید چرب اشباع شده در ردیف آخر کیفیت قرار گرفته است. هر چند مقاومت این روغن در مقابل حرارت بسیار بالا است.

نکته کنکوری:روغن پالم سرشار از اسید پالمتیک و اسید اولئیک است. آنها 8% از ترکیبات اسید های چرب موجود در روغن پالم را تشکیل می دهند. روغن پالم نیز حاوی 8/0 % اسید پالمیتولئیک،اسید لینولئیک و همچنان 1/1% اسید آراشیدونیک است.



توضیح اینکه : وزارت بهداشت فقط در  فرآورده خاص و محدود مجوز مصرف داده است. بنابراین وجود این روغن در ماست‌ها و شیرهای پرچرب و هر محصول دیگر بدون مجوز وزارت بهداشت، به عنوان مسئول تولید مواد غذایی ، تقلب محسوب می‌شود.

مینیمال های غذایی رابه دوستان خود معرفی کنید...