مینیمال های غذایی

نوشته های -«کوتاه اما کامل»- یک مهندس صنایع غذایی و بانو سین

مینیمال های غذایی

نوشته های -«کوتاه اما کامل»- یک مهندس صنایع غذایی و بانو سین

مینیمال های غذایی

یک وبلاگ نویس مهاجر که از سال 84 سابقه در وبلاگ نویسی دارد. . .

(نکته هایی از علم مواد غذایی که شاید برای شما هم جالب باشد + نکته هایی که شاید برای بانو سین جالب باشد)=مینیال های غذایی»

1=== »مطالب علمی ما در این وبلاگ به ندرت به 5 خط می رسه و اغلب کمتر از این مقدار است.
2=== سعی می کنم سئوالات شما رو هم پاسخ بدم.
3=== نوشته هایی که علمی تر باشند و مرتبط با آزمون ارشد صنایع غذایی و رشته های مرتبط برای استفاده بیشتر مشخص می کنم.
4=== تصاویر دارای منبع هستند و سعی می کنیم لینک را از روی تصاویر حذف نکنیم.

آخرین نظرات
  • ۱۹ خرداد ۹۴، ۱۵:۱۶ - نون شین
    جالبه
  • این متن شامل سه خط می باشد

اول بهتر است از نکات و ویژگی های آب معدنی سالم چند خط بنویسم و:

  1. حتما باید  بطری آب معدنی دور از تابش مستقیم نوذ خورشید نگهداری شده باشد.
  2. حتمادر جای خنک و دور از یخ زدگی نگهداری شده باشد.
  3. حتما در میزان مواد موجود در آب معدنی یا به عبارتی جدول حک شده بر روی برچسب بطری بر میزان نیترات no3 , نیتریت no2 دقت نید که به ترتیب 20 و 0.2 میلی گرم در لیتر تجاوز نکند.

ذکر این نکته هم ضروریست که آب معدنی طبیعی با آب آشامیدنی بسته بندی شده متفاوت است و حتما هنگام خرید "آب معدنی طبیعی"نوشته شده بر روی بطری دقت کنید تا آب آشامیدنی به جای آب معدنی نخریده باشید.

نظرات  (۱)

خیلی کارتون رو ذوست دارم آفرین بر شما
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی