مینیمال های غذایی

نوشته های -«کوتاه اما کامل»- یک مهندس صنایع غذایی و بانو سین

مینیمال های غذایی

نوشته های -«کوتاه اما کامل»- یک مهندس صنایع غذایی و بانو سین

مینیمال های غذایی

یک وبلاگ نویس مهاجر که از سال 84 سابقه در وبلاگ نویسی دارد. . .

(نکته هایی از علم مواد غذایی که شاید برای شما هم جالب باشد + نکته هایی که شاید برای بانو سین جالب باشد)=مینیال های غذایی»

1=== »مطالب علمی ما در این وبلاگ به ندرت به 5 خط می رسه و اغلب کمتر از این مقدار است.
2=== سعی می کنم سئوالات شما رو هم پاسخ بدم.
3=== نوشته هایی که علمی تر باشند و مرتبط با آزمون ارشد صنایع غذایی و رشته های مرتبط برای استفاده بیشتر مشخص می کنم.
4=== تصاویر دارای منبع هستند و سعی می کنیم لینک را از روی تصاویر حذف نکنیم.

آخرین نظرات
  • ۱۹ خرداد ۹۴، ۱۵:۱۶ - نون شین
    جالبه

آیا سبزیجات هم کپک می زنند؟

شنبه, ۱۵ شهریور ۱۳۹۳، ۰۶:۳۶ ب.ظ
  • این متن شامل 5 خط می باشد

بله وقتی لیز می شوند در واقع در اثر باکتری های بیماری زا این اتفاق افتاده است.

وقتی  سبزیجات شسته می شوند و کاملا خیس درون ظرف نامناسبی داخل یخچال نگهداری می شوند، رطوبت کافی برای رشد کپک‌ها یا میکروب‌ها فراهم می‌شود. از این رو توصیه می‌شود میوه‌ها و صیفی‌ها را پس از شستن، حتما خشک کنید و سپس درون یخچال بگذارید.

 

بهتر است میوه‌ها را کاملا خشک داخل یخچال نگهداری کنید. اگر میوه‌ها کپک زدند، حتما آنها را دور بریزید و به جدا کردن قسمت کپک‌زده اکتفا نکنید. سبزی‌های لیز و لزج هم باید دور ریخته شوند.

  • عیـــن

سبزی

کپک

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی