مینیمال های غذایی

نوشته های -«کوتاه اما کامل»- یک مهندس صنایع غذایی و بانو سین

مینیمال های غذایی

نوشته های -«کوتاه اما کامل»- یک مهندس صنایع غذایی و بانو سین

مینیمال های غذایی

یک وبلاگ نویس مهاجر که از سال 84 سابقه در وبلاگ نویسی دارد. . .

(نکته هایی از علم مواد غذایی که شاید برای شما هم جالب باشد + نکته هایی که شاید برای بانو سین جالب باشد)=مینیال های غذایی»

1=== »مطالب علمی ما در این وبلاگ به ندرت به 5 خط می رسه و اغلب کمتر از این مقدار است.
2=== سعی می کنم سئوالات شما رو هم پاسخ بدم.
3=== نوشته هایی که علمی تر باشند و مرتبط با آزمون ارشد صنایع غذایی و رشته های مرتبط برای استفاده بیشتر مشخص می کنم.
4=== تصاویر دارای منبع هستند و سعی می کنیم لینک را از روی تصاویر حذف نکنیم.

آخرین نظرات
  • ۱۹ خرداد ۹۴، ۱۵:۱۶ - نون شین
    جالبه

جرا خیار شور فله ای طعم بهتری دارد؟

شنبه, ۱۵ شهریور ۱۳۹۳، ۰۶:۵۰ ب.ظ
  • این متن شامل 4 خط می باشد

برای تهیه و تولید برخی از محصولات غذایی ه پایه ی تخمیری دارند مانند ترشیجات و شوریجات از جمله خیار شور بر اساس تخمیر و میکرو ارگانیسم ها و میکروب های مفید است که در صورتی که محصول مورد نظر ما به صورت خانگی درست شده باشد دیگر عمل پاسوریزاسیون برای آن صورت نمی گیرد.

گر چه پاستور کردن برای بهداشت و بیماری زایی بسیار مفید است اما همین نکته مثبت در ارتباز با میکروب های عامل طعم نکته ای منفی به شمار می رود چرا که آنها را نیز از بین می برد.

  • عیـــن

خیا رشور

تخمیر

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی