مینیمال های غذایی

نوشته های -«کوتاه اما کامل»- یک مهندس صنایع غذایی و بانو سین

مینیمال های غذایی

نوشته های -«کوتاه اما کامل»- یک مهندس صنایع غذایی و بانو سین

مینیمال های غذایی

یک وبلاگ نویس مهاجر که از سال 84 سابقه در وبلاگ نویسی دارد. . .

(نکته هایی از علم مواد غذایی که شاید برای شما هم جالب باشد + نکته هایی که شاید برای بانو سین جالب باشد)=مینیال های غذایی»

1=== »مطالب علمی ما در این وبلاگ به ندرت به 5 خط می رسه و اغلب کمتر از این مقدار است.
2=== سعی می کنم سئوالات شما رو هم پاسخ بدم.
3=== نوشته هایی که علمی تر باشند و مرتبط با آزمون ارشد صنایع غذایی و رشته های مرتبط برای استفاده بیشتر مشخص می کنم.
4=== تصاویر دارای منبع هستند و سعی می کنیم لینک را از روی تصاویر حذف نکنیم.

آخرین نظرات
  • ۱۹ خرداد ۹۴، ۱۵:۱۶ - نون شین
    جالبه

آنچه باید از تخم مرغ عسلی بدانید

جمعه, ۲۱ شهریور ۱۳۹۳، ۰۷:۴۲ ب.ظ
  • این نوشته شامل 3 خط می باشد.

مدت هاست بانون سین می پرسه برای صبحونه عسلی بزارم؟ و من هم مثل همیشه میگم نه.وقتی علتش رو توضیح دادم،مث همیشه گفت "واقعاً؟! باشه".جواب این سئوال فک می کنم برای شما هم جالب باشه:

یکی از باکتری های شاخص در اثر مصرف تخم‌مرغ خام یا نیم‌پز، ممکن است منتقل شود سالمونلاست.

بنابراین از این نظر توصیه می‌شود تخم‌مرغ را خوب بپزید و بعد آن را میل کنید،

اما تاکید بر مصرف تخم‌مرغ پخته دلیل دیگری هم دارد؛ با پختن تخم‌مرغ، هضم آن بعد از دناتوره شدن پروتئین ها آسان می‌شود.



نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی