• این متن شامل 5 خط می باشد

قبل از هر چیز باید بگم که آب پنیر آب زرد رنگ ی که حاوی مواد مغذی بسیاریست که در زمان تهیه پنیر از لخته پنیر خارج می شود که در واقع این ماده همان سرم و یا قسمت مایع شیر است.ویکی پدیا هم ذر این باره نوشته که:

پودر آب پنیر محصول فرایند خشک کردن آب جدا شده از شیر، پس از فرایند تولید پنیر و یا پرمئیت (پودر حاصل از آب پنیر تولید شده از فرایند UF) تا رسیدن به رطوبت ۴-۳ درصد است. از مهمترین مشخصات این محصول، علاوه بر حلالیت، دانسیته و ویژگیهای میکروبی، وجود لاکتوز به فرم کریستالی است که سبب حفظ کیفیت و جلوگیری از جذب رطوبت در آن می‌شود.

 

اما بسیاری از ما  برای دریافت پروتئین و مواد مغذی بیشتر، آب همراه پنیر بسته بندی شده را همراه پنیر مصرف می‌کنیم، اما این محلول هیچ خاصیت و خواص تغذیه‌ای ندارد و حاوی آب نمک است .


منبع تصویر :اینترنت