• این متن شامل 4 خط می باشد.

از شکلات تلخ و دیگر فرآورده های کاکائو، به عنوان مکمل غذایی مفید در سراسر جهان استفاده می شود. کاکائو غنی از فلاوانوئید است که برای قلب مفید است. و خاصیت آنتی اکسیدانی دارند.

به گزارش سایت «هلث نیوز»، فلاوانوئید در منابع غذایی زیادی یافت می شود از جمله انگور، سیب،چای سبز و... اما بالاترین میزان فلاوانوئید در شکلات است. این میزان در مقایسه با شیر یا شکلات سفید نیز بیشتر است.

البته در برخی شکلات ها در روند تولید، تمامی خواص فلاوانوئید از بین می رود و مصرف کاکائو، گاز نیتریک اکسید (NO) بدن را افزایش می دهد.

پیشنهاد :ویکی پدیا را بخوانید