مینیمال های غذایی

نوشته های -«کوتاه اما کامل»- یک مهندس صنایع غذایی و بانو سین

مینیمال های غذایی

نوشته های -«کوتاه اما کامل»- یک مهندس صنایع غذایی و بانو سین

مینیمال های غذایی

یک وبلاگ نویس مهاجر که از سال 84 سابقه در وبلاگ نویسی دارد. . .

(نکته هایی از علم مواد غذایی که شاید برای شما هم جالب باشد + نکته هایی که شاید برای بانو سین جالب باشد)=مینیال های غذایی»

1=== »مطالب علمی ما در این وبلاگ به ندرت به 5 خط می رسه و اغلب کمتر از این مقدار است.
2=== سعی می کنم سئوالات شما رو هم پاسخ بدم.
3=== نوشته هایی که علمی تر باشند و مرتبط با آزمون ارشد صنایع غذایی و رشته های مرتبط برای استفاده بیشتر مشخص می کنم.
4=== تصاویر دارای منبع هستند و سعی می کنیم لینک را از روی تصاویر حدف نکنیم.

دنبال کنندگان ۱ نفر
این وبلاگ را دنبال کنید
آخرین نظرات
  • ۱۹ خرداد ۹۴، ۱۵:۱۶ - نون شین
    جالبه

چرا شکلات تلخ مفیده ؟

سه شنبه, ۲۵ شهریور ۱۳۹۳، ۰۴:۵۴ ب.ظ
  • این متن شامل 4 خط می باشد.

از شکلات تلخ و دیگر فرآورده های کاکائو، به عنوان مکمل غذایی مفید در سراسر جهان استفاده می شود. کاکائو غنی از فلاوانوئید است که برای قلب مفید است. و خاصیت آنتی اکسیدانی دارند.

به گزارش سایت «هلث نیوز»، فلاوانوئید در منابع غذایی زیادی یافت می شود از جمله انگور، سیب،چای سبز و... اما بالاترین میزان فلاوانوئید در شکلات است. این میزان در مقایسه با شیر یا شکلات سفید نیز بیشتر است.

البته در برخی شکلات ها در روند تولید، تمامی خواص فلاوانوئید از بین می رود و مصرف کاکائو، گاز نیتریک اکسید (NO) بدن را افزایش می دهد.

پیشنهاد :ویکی پدیا را بخوانید

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی