مینیمال های غذایی

نوشته های -«کوتاه اما کامل»- یک مهندس صنایع غذایی و بانو سین

مینیمال های غذایی

نوشته های -«کوتاه اما کامل»- یک مهندس صنایع غذایی و بانو سین

مینیمال های غذایی

یک وبلاگ نویس مهاجر که از سال 84 سابقه در وبلاگ نویسی دارد. . .

(نکته هایی از علم مواد غذایی که شاید برای شما هم جالب باشد + نکته هایی که شاید برای بانو سین جالب باشد)=مینیال های غذایی»

1=== »مطالب علمی ما در این وبلاگ به ندرت به 5 خط می رسه و اغلب کمتر از این مقدار است.
2=== سعی می کنم سئوالات شما رو هم پاسخ بدم.
3=== نوشته هایی که علمی تر باشند و مرتبط با آزمون ارشد صنایع غذایی و رشته های مرتبط برای استفاده بیشتر مشخص می کنم.
4=== تصاویر دارای منبع هستند و سعی می کنیم لینک را از روی تصاویر حذف نکنیم.

آخرین نظرات
  • ۱۹ خرداد ۹۴، ۱۵:۱۶ - نون شین
    جالبه

پس از ذبح دام گوشت آن را چطور نگه میدارید؟

شنبه, ۱۲ مهر ۱۳۹۳، ۰۳:۲۱ ب.ظ

این متن شامل سه خط می باشد.

از نظر بهداشتی و کیفیت غذایی بهتر است که گوشت پس از ذبح دام 24 ساعت در یخچال نگهداری شود تا اسیدی شود و عوامل بیماریزای احتمالی در آن تا حد زیادی از بین برود.

پس شستن با آب کافی است زیرا آنچه مهم است پخت کامل گوشت و از بین رفتن عوامل بیماریزا است. در پایان متذکر می‎شوم امن‎ترین و بهترین جا برای کشتار دام، کشتارگاههای معتبر و مجاز زیر نظر سازمان دامپزشکی است که نکات بهداشتی در آنها لحاظ شده است.

 

  • عیـــن

ذبح دام

گوشت

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی