• این متن شامل 5 خط می باشد.

 گوجه‌فرنگی، حاوی حجم بالایی ویتامین C و آنتی‌اکسیدانی به‌نام «لیکوپن» است که می‌توانند با ترکیب‌های مضری مانند نیترات یا رادیکال‌های آزاد مقابله کنند. البته بهتر است بدانید هرچه میوه‌ها، سبزی‌ها و صیفی‌ها تازه‌تر باشند، میزان ویتامین‌ها و آنتی‌اکسیدان‌های آنها هم بیشتر خواهد بود .

اما باقی ماندن این محصولات برای مدت طولانی در یخچال، می‌تواند باعث کاهش سطح ریزمغذی‌ها و آنتی‌اکسیدان‌های موجود در آنها (با حفظ مواد مضری مانند نیترات) شود.

به‌همین دلیل تاکید می‌کنیم همیشه میوه، سبزی و صیفی را تازه به تازه خریداری و مصرف کنید تا ویتامین‌ها و آنتی‌اکسیدان‌های موجود در آنها، اثر ترکیب‌های مضرشان را از بین ببرند.