مینیمال های غذایی

نوشته های -«کوتاه اما کامل»- یک مهندس صنایع غذایی و بانو سین

مینیمال های غذایی

نوشته های -«کوتاه اما کامل»- یک مهندس صنایع غذایی و بانو سین

مینیمال های غذایی

یک وبلاگ نویس مهاجر که از سال 84 سابقه در وبلاگ نویسی دارد. . .

(نکته هایی از علم مواد غذایی که شاید برای شما هم جالب باشد + نکته هایی که شاید برای بانو سین جالب باشد)=مینیال های غذایی»

1=== »مطالب علمی ما در این وبلاگ به ندرت به 5 خط می رسه و اغلب کمتر از این مقدار است.
2=== سعی می کنم سئوالات شما رو هم پاسخ بدم.
3=== نوشته هایی که علمی تر باشند و مرتبط با آزمون ارشد صنایع غذایی و رشته های مرتبط برای استفاده بیشتر مشخص می کنم.
4=== تصاویر دارای منبع هستند و سعی می کنیم لینک را از روی تصاویر حذف نکنیم.

دنبال کنندگان ۱ نفر
این وبلاگ را دنبال کنید
آخرین نظرات
  • ۱۹ خرداد ۹۴، ۱۵:۱۶ - نون شین
    جالبه

سین /تفاوت «آب معدنی طبیعی» با «آب معمولی»

پنجشنبه, ۷ اسفند ۱۳۹۳، ۱۱:۰۶ ب.ظ
  • این متن شامل 6 نکته می باشد.

قبل از نوشت:چند وقت پیش از عین این سوال رو پرسیدم شاید برای شما هم جالب باشه

آب معدنی آبی است که به دلایل زیر با آب معمولی دارای تفاوت هایی می باشد:

  • باردار بودن با عناصر کمیاب و دیگر ترکیبات معدنی.
  • از منابع طبیعی و یا نقاط حفاری شده از منابع زیر زمینی بدست آمده باشد.
  • ترکیبات آن در طول سال از ثبات نسبی برخوردار باشد.
  • تحت شرایطی که ویژگی های ان تغییر نکند جمع آوری شده باشد.
  • در نزدیک ترین نقطه به سرچشمه آب بسته بندی شود(تحت شرایط بهداشتی)
  • هیچ گونه پالایشی روی آن انجا نگرفته باشد.

zeitn.blog.ir:مینیال های غذایی
  • بانو سین

آب معدنی

آب معمولی

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی