مینیمال های غذایی

نوشته های -«کوتاه اما کامل»- یک مهندس صنایع غذایی و بانو سین

مینیمال های غذایی

نوشته های -«کوتاه اما کامل»- یک مهندس صنایع غذایی و بانو سین

مینیمال های غذایی

یک وبلاگ نویس مهاجر که از سال 84 سابقه در وبلاگ نویسی دارد. . .

(نکته هایی از علم مواد غذایی که شاید برای شما هم جالب باشد + نکته هایی که شاید برای بانو سین جالب باشد)=مینیال های غذایی»

1=== »مطالب علمی ما در این وبلاگ به ندرت به 5 خط می رسه و اغلب کمتر از این مقدار است.
2=== سعی می کنم سئوالات شما رو هم پاسخ بدم.
3=== نوشته هایی که علمی تر باشند و مرتبط با آزمون ارشد صنایع غذایی و رشته های مرتبط برای استفاده بیشتر مشخص می کنم.
4=== تصاویر دارای منبع هستند و سعی می کنیم لینک را از روی تصاویر حذف نکنیم.

آخرین نظرات
  • ۱۹ خرداد ۹۴، ۱۵:۱۶ - نون شین
    جالبه

آنچه باید از کنسرو ماهی تن بدانید

سه شنبه, ۱۹ اسفند ۱۳۹۳، ۰۸:۱۰ ب.ظ
  • این متن بیش از 3 خط می باشد.

میزان امگا ۳ و اسیدهای چرب این ماهی به دلیل آنکه طعمه‌های آن "پلانکتن‌ها" را تغذیه می‌کنند بسیار زیاد است.

ماهی تن یک شکارچی است، مقدار جیوه و مواد سمی در بدن آن از ماهی‌های گیاه‌خوار بیشتر است.

چون گوشت ماهی تن دیرپز است با سرخ کردن و کباب کردن مزه‌ای پیدا نمی‌کند، به همین دلیل در کارخانه‌ها حداقل سه ساعت جوشیده می‌شوند.

در برخی کارخانه‌ها به دلیل اینکه گوشت این ماهی‌ها از هم جدا نشود نمک زیادی به آن اضافه می‌کنند که برای بدن مضر است،

این کنسرو‌ها به دلیل اینکه مدت زمان زیادی جوشیده می‌شوند مقدار ویتامین B۱۲ و آهن آنها کاهش می‌یابد.

اینکه کنسروهای ماهی منبع بسیار مهمی از کلسیم هستند، استخوان این ماهی‌ها به دلیل اینکه ساعت‌ها در کارخانه جوشانده می‌شوند، پخته می‌شود به همین دلیل منبع بسیار مهمی برای تامین کلسیم بدن هستند.

به طور معمول از روغن‌های گیاهی در کنسروهای ماهی استفاده می‌کنند، چون مقدار این نوع روغن‌ها زیاد است

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی