مینیمال های غذایی

نوشته های -«کوتاه اما کامل»- یک مهندس صنایع غذایی و بانو سین

مینیمال های غذایی

نوشته های -«کوتاه اما کامل»- یک مهندس صنایع غذایی و بانو سین

مینیمال های غذایی

یک وبلاگ نویس مهاجر که از سال 84 سابقه در وبلاگ نویسی دارد. . .

(نکته هایی از علم مواد غذایی که شاید برای شما هم جالب باشد + نکته هایی که شاید برای بانو سین جالب باشد)=مینیال های غذایی»

1=== »مطالب علمی ما در این وبلاگ به ندرت به 5 خط می رسه و اغلب کمتر از این مقدار است.
2=== سعی می کنم سئوالات شما رو هم پاسخ بدم.
3=== نوشته هایی که علمی تر باشند و مرتبط با آزمون ارشد صنایع غذایی و رشته های مرتبط برای استفاده بیشتر مشخص می کنم.
4=== تصاویر دارای منبع هستند و سعی می کنیم لینک را از روی تصاویر حذف نکنیم.

آخرین نظرات
  • ۱۹ خرداد ۹۴، ۱۵:۱۶ - نون شین
    جالبه

آبلیمو تقلبی یعنی چی؟

جمعه, ۲۹ خرداد ۱۳۹۴، ۰۲:۱۱ ب.ظ
  • این متن شامل 3 خط می باشد

در آب‌لیموهای طبیعی، استفاده از متبای سولفیت سدیم در حد 250 پی‌پی‌ام مجاز است، زیرا این ماده مانع از تغییر رنگ و فساد میکروبی آبلیمو می‌شود، این در حالیست که گویا در برخی از آن‌ها تا 5 برابر یعنی نزدیک 1250 واحد متابی سولفیت موجود بوده است و این که دیگر محتوی موجود در ظروف پلاستیکی به جای آبلیموترش، اسید سولفورو یا گوگرد است که سلامت مصرف‌کننده را به شدت به خطر می‌اندازد.

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی