مینیمال های غذایی

نوشته های -«کوتاه اما کامل»- یک مهندس صنایع غذایی و بانو سین

۱۹ مطلب در خرداد ۱۳۹۳ ثبت شده است

علت بوی سیر و نحوه رفع آن(با پایه علمی)

علت بوی سیر و نحوه رفع آن(با پایه علمی)

1.عامل بوی بد در سیر:

یکی از ترکیب‌های موجود در سیر موسوم به «allyl methyl sulphide» یا AMS در زمان هضم تجزیه نمی‌شود و به همین دلیل از طریق تنفس و عرق کردن از بدن خارج می‌شود.

2.نحوه دفع و رفع بوی سیر:

در حقیقت مواد خوراکی‌ حاوی ترکیب‌هایی موسوم به «پلی‌فنول‌»*ها مواد ایجادکننده طعم تند و بد را در سیر خنثی می‌کنند. همچنین اسیدی بودن آب لیمو در روند خنثی کردن بوی سیر موثر است.
 

*پلی فنول به ترتیب از بیشتر به کمتر در موارد زیر موجود دارد:

۰ نظر موافقین ۱ مخالفین ۰
عیـــن
ترجمه/نشانه های مسمومیت ناشی از مواد غذایی

ترجمه/نشانه های مسمومیت ناشی از مواد غذایی

نشانه هایی مانند دوبینی، سرگیجه، بی حالی و کم شدن آب بدن علائم خاص به یک بیماری ناشی از مواد غذایی هستند،

نه لزوما آنچه که شما در آن روز و یا روز قبل از خوردید بلکه برخی از علائم برای انواع مختلف باکتری ها ممکن است طی چند  هفته رخ دهد ، به همین دلیل شناسایی علت شیوع بیماری واقعا سخت است .

منبع:haccpeuropa

 

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
عیـــن

وقتی شکلات صبحانه می خوریم دقیقا چه چیزی می خوریم(ترکبیات،سلامت،صنعت و رژیم)

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
عیـــن
تنها افزودنی مجاز در روغن زیتون

تنها افزودنی مجاز در روغن زیتون

استفاده از آلفا توکوفرول در انواع روغن زیتون پالایش شده به گونه ای که بیشینه میزان آلفا توکوفرول در محصول نهایی 200ppm باشد،مجاز است.

البته قابل ذکر استش که افزودن هر نوع افزودنی دیگر به انواع روغن زیتون غیر مجاز است.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
عیـــن
علت تندی و طعم فلفل

علت تندی و طعم فلفل

ترکیبات فلاوونوئیدی و ترکیبات آنتی اکسیدانی باعث تند شدن طعم فلفل ها می‌شود.

تمامی انواع فلفل‌ها حاوی آنتی‌‌اکسیدان‌هایی نظیر ویتامین E  هستند که جزء قوی‌ترین آنتی‌‌اکسیدان‌ها به شمار می‌آید و برای سلامتی افراد بسیار مفید است.

 

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
عیـــن

پاسخ سئوال کاربران/چرا نباید گوجه فرنگی را در یخچال نگهداری کرد؟

ضمن تشکر از یکی از وستان که پرسیده بودن :

چرا گوجه؟ بیرون یخچال خراب میشه .

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
عیـــن

شیر های پاکتی که در ویترین مغازه ها و بیرون از یخچال به فروش می رسد نگهدارنده دارد؟

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
عیـــن
شست و شوی گوشت مرغ پیش از طبخ آن موجب گسترش باکتری‌های کشنده

شست و شوی گوشت مرغ پیش از طبخ آن موجب گسترش باکتری‌های کشنده

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
عیـــن

پروبیوتیک ها دقیقا یعنی چی؟

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
عیـــن

نان های با رنگ تیره (سنگک)یا نان های سفید،کدامیک؟

 

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
عیـــن

ترجمه/اختراع سنسور تشخیص لیستریا مونوسیتوژنز در مواد غذایی سطوح صنعتی

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
عیـــن

ترجمه/8 میوه ای که نبایددر یخچال نگهداری شوند

۱ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
عیـــن

ترجمه/چرا بابونه محبوب ترین چای دنیاست

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
عیـــن

چرا نانی را که اینچنین فوق العاده و سالم است از یک نانوایی با ظاهر کثیف بخرم؟

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
عیـــن
ماست و غذا نمی سازد(چرا؟)

ماست و غذا نمی سازد(چرا؟)

خوردن گوشت و ماست با هم موجب می‌شود میزان زیادی کلسیم و آهن وارد بدن شود.

اما میزان جذب آن کمتر از میزان وجود آن‌ها در غذا و بدن بوده و میزان جذب آن‌ها بسیار کمتر خواهد شد.

حداقل فاصله مصرف 1 ساعت پیشنهاد شده است

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
عیـــن

غذای رسمی برزیلی‌ها Feijoada است

غذای رسمی برزیلی‌ها Feijoada است که مخلوطی از گوشت گاو و خوک با لوبیا است.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
عیـــن

تکرار/گوگل کروم برای شما میزان کالری غذا ها را مشخص میکند!

اگر از جمله افرادی هستید که غذایتان را به خوبی و با سنجش میزان کالری مصرف می کنید حتما جدول کالری غذاها را در اختیار دارید اما ما امروز برای کمک به شما یک افزونه معرفی میکنیم که می توانید با آن کالری ۷۰۰۰ غذای مختلف را حساب کنید. کافی است که مرورگرتان گوگل کروم باشد و برایتان کالری غذا ها اهمیت داشته باشد.

سنجش کالری غذایی

افزونه Calories Counter یک افزونه کارا برای گوگل کروم است که کالری انواع غذاها را برای شما مشخص می کند.

استفاده از این نرم افزار بسیار راحت است و گیج کننده نیست.

برای افزودن Calories Counter به کروم کلیک کنید ( منبع : گوگل پلی)

منبع:گویا آی تی

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
عیـــن
تخم مرغ و پروتئین آن

تخم مرغ و پروتئین آن

تخم‌مرغ، ‌یکی از عالی‌ترین منابع تامین پروتئین است. پروتئین این ماده غذایی ارزش بیولوژیک (=شاخصی برای سنجش میزان دریافت اسیدهای آمینه ضروری) بسیار بالایی دارد؛به‌طوری که پروتئین سایر منابع حاوی این ماده مغذی را نسبت به آن می‌سنجند.

یعنی نمره 100 از نظر وجود پروتئین به تخم‌مرغ داده می‌شود و سایر منابع حیوانی و گیاهی، نمره‌های کمتری دارند.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
عیـــن

گوشت چرخ کرده؟

گوشت چرخ‌کرده، نسبت به گوشت لاشه یا حتی گوشت‌های خردشده، بیشتر در معرض فرآیندهای مختلف و آلودگی‌های محیطی قرار می‌گیرد. خود چرخ‌‌کردن هم می‌تواند باعث ایجاد آلودگی‌های ثانویه در گوشت شود. قرارگرفتن گوشت چرخ‌کرده در معرض آلودگی هم فسادپذیری آن را بالا می‌برد. به‌همین دلیل گوشت‌های چرخ شده نسبت به گوشت‌‌های دیگر ماندگاری بسیار کوتاه‌تری دارند.

۱ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰