اثر سوء نگهدارنده ها و پاستوریزه کردن در آبمیوه های حاضری
آبمیوه های صنعتی و یا حاضری نکات کلیدی دارند که برای رسیدن به سوال بالا باید بررسی شوند:
نگهدارنده ها:
همه آبمیوه های صنعتی دارای مقادیر زیادی مواد نگهدارنده هستند که باعث پایداری آبمیوه می شود می تواند تا حدودی خواص آبمیوه را کاهش دهد.
معمولا برای حفظ و افزایش خواص و رنگ آبمیوه ها از موادی مانند اسید سیتریک یا اسید اسکوربیک استفاده می شود؛
پاستوریزه کردن:
بیشتر آبمیوه های صنعتی پاستوریزه می شود. پاستوریزه کردن از یک طرف آبمیوه را سالم و عاری از میکروب می کند؛ اما از طرف دیگر برخی از مواد مغذی مانند ویتامین C آنها را کاهش می دهد.گرچه کارخانه ها پس از پاستوریزه کردن مقداری ویتامین C به آبمیوه اضافه می کنند؛ اما این ویتامین اضافه شده از لحاظ مقدار و قدرت جذب مانند ویتامین طبیعی نخواهد بود. علاوه بر این، پاستوریزه کردن باعث غیر فعال شدن آنزیم پکتیناز موجود در آبمیوه می شود. در نتیجه آبمیوه به شکل یکنواخت و هموژن باقی می ماند و ظاهر بهتری خواهد داشت.