علت قد کشیدن برنجهای خارجی
پنجشنبه, ۱۹ تیر ۱۳۹۳، ۰۶:۲۳ ب.ظ
- این متن شامل 3 خط می باشد
به دلیل آن که طی فرآوری بافت برنج سفت میشود برای پختن و نرم شدن به زمان زیادتری نیاز دارد، ولی همچون برنج سفید میتوان آن را به صورت کته یا چلو (آبکش) تهیه کرد.
ضمن این که برنج فرآوری شده به دلیل بافت سختتر در حین شستوشو و پخت به میزان کمتری ویتامینها و املاح خود را از دست میدهد.
ری کردن و قد کشیدن برنجهای فرآوری شده به گونه برنج و نوع فرآوری آن بستگی دارد. فرآوری مطلوب میتواند در قد کشیدن دانههای برنج تاثیر بسزایی داشته باشد.