روغن پالم چیست؟و چرا نباید به لبنیات افزوده شود؟
- این متن شامل 3 خط می باشد.
این متن دارای نکته کنکور می باشد.
در بین روغنهای گیاهی، روغن زیتون، کلزا، سویا و آفتابگردان به نوبت از کیفیت خوبی برخوردار هستند و روغن نخل به دلیل داشتن میزان بالای اسید چرب اشباع شده در ردیف آخر کیفیت قرار گرفته است. هر چند مقاومت این روغن در مقابل حرارت بسیار بالا است.
♠ نکته کنکوری:روغن پالم سرشار از اسید پالمتیک و اسید اولئیک است. آنها 8% از ترکیبات اسید های چرب موجود در روغن پالم را تشکیل می دهند. روغن پالم نیز حاوی 8/0 % اسید پالمیتولئیک،اسید لینولئیک و همچنان 1/1% اسید آراشیدونیک است.
توضیح اینکه : وزارت بهداشت فقط در فرآورده خاص و محدود مجوز مصرف داده است. بنابراین وجود این روغن در ماستها و شیرهای پرچرب و هر محصول دیگر بدون مجوز وزارت بهداشت، به عنوان مسئول تولید مواد غذایی ، تقلب محسوب میشود.
مینیمال های غذایی رابه دوستان خود معرفی کنید...