ترجمه/8 میوه ای که نبایددر یخچال نگهداری شوند
يكشنبه, ۲۵ خرداد ۱۳۹۳، ۰۹:۵۸ ب.ظ
1. گوجه فرنگی را دور از یخچال!
2.خربزه هندوانه و ... در دمای اتاق آنتی اکسیدانشان بلقی خواهد ماند و بعد ازبرش برای سه روز در یخچال نگهداری شود.
3.سیب زمینی:دمای سرد باعث شکستن نشاسته و شیرین شدنش خواهد شد.خشک خنک و تاریک بهترین محل برای نگهداری.
4.پیاز
5.سیر :برای حفظ عطر و طعم قوی سیر باید در یک ظرف خشک، خنک و با تهویه مناسب نگهداری شود.
6. سیب تازه
7.انواع توت:بهترین زمان برای خوردن توت ها تازه خوری و بیرون یخچال است.
8.هلو، زردآلو، شلیل و آلو در دمای اتاق بهتر می رسند.