مینیمال های غذایی

نوشته های -«کوتاه اما کامل»- یک مهندس صنایع غذایی و بانو سین

مینیمال های غذایی

نوشته های -«کوتاه اما کامل»- یک مهندس صنایع غذایی و بانو سین

مینیمال های غذایی

یک وبلاگ نویس مهاجر که از سال 84 سابقه در وبلاگ نویسی دارد. . .

(نکته هایی از علم مواد غذایی که شاید برای شما هم جالب باشد + نکته هایی که شاید برای بانو سین جالب باشد)=مینیال های غذایی»

1=== »مطالب علمی ما در این وبلاگ به ندرت به 5 خط می رسه و اغلب کمتر از این مقدار است.
2=== سعی می کنم سئوالات شما رو هم پاسخ بدم.
3=== نوشته هایی که علمی تر باشند و مرتبط با آزمون ارشد صنایع غذایی و رشته های مرتبط برای استفاده بیشتر مشخص می کنم.
4=== تصاویر دارای منبع هستند و سعی می کنیم لینک را از روی تصاویر حذف نکنیم.

آخرین نظرات
  • ۱۹ خرداد ۹۴، ۱۵:۱۶ - نون شین
    جالبه

ترجمه/8 میوه ای که نبایددر یخچال نگهداری شوند

يكشنبه, ۲۵ خرداد ۱۳۹۳، ۰۹:۵۸ ب.ظ

1. گوجه فرنگی را دور از یخچال!

2.خربزه هندوانه و ... در دمای اتاق آنتی اکسیدانشان بلقی خواهد ماند و بعد ازبرش برای سه روز در یخچال نگهداری شود.

3.سیب زمینی:دمای سرد باعث شکستن نشاسته و شیرین شدنش خواهد شد.خشک خنک و تاریک بهترین محل برای نگهداری.

4.پیاز

5.سیر :برای حفظ عطر و طعم قوی سیر باید در یک ظرف خشک، خنک و با تهویه مناسب نگهداری شود.

6. سیب تازه

7.انواع توت:بهترین زمان برای خوردن توت ها تازه خوری و بیرون یخچال است.

8.هلو، زردآلو، شلیل و آلو در دمای اتاق بهتر می رسند.

منبع:foodnetwork

  • عیـــن

یخچال

نگهداری

میوه

نظرات  (۱)

 چرا گوجه؟ بیرون یخچال خراب میشه .
پاسخ:
راستش نگهداری گوجه فرنگی در محیط سرد باعث آسیب رساندن به بافت آن مشه.
در اصول نگهداری دکتر فاطمی این موضوع اشاره شده و آمده است "حداقل دمای نگهداری گوجه فرنگی رسیده 7 تا 10 درجه می باشد که حالت خیس شدگی در آب ،نرم و چوک شدن،تجزیه درونی در اثر سرما ایجاد خواهد شد."البته در کاهش طعم اون هم موثر خواهد بود
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی