آیا واقعا ظرف های مسی بهترین ظروف برای پخت و پز هستند؟
دوشنبه, ۲۰ مرداد ۱۳۹۳، ۰۴:۰۴ ب.ظ
- این متن شامل سه خط می باشد.
قبل از خواندن این متن باید بگم که قراره مادرٍ بنده یک سری ظروف مسی به سین بانو بدهند و بانوسین مدتی هست که درباره این ظروف و فواید و مشکلاتش مطالعه و بحث می کنه،حالا اگه شما هم ظروف مسی در خانه دارید بهتر است این متن را بخوانید:
اگر سطح داخلی ظرف مسی با فلز قلع پوشیده نشده باشد یا در اثر استفاده زیاد خش برداشته باشد، مس وارد غذا شده و با آن وارد فعل و انفعال می شود و در اثر استفاده طولانی مدت، مس در ارگانهای بدن بخصوص کبد انباشته شده و اثرات نامطلوبی به دنبال خواهد داشت.
به دلیل قیمت ارزانتر سرب، برای اندود کردن ظروف مسی از سرب به جای قلع استفاده می شود که این خود خطر مسمومیت با سرب را نیز به دنبال خواهد داشت.