آیا سبزیجات هم کپک می زنند؟
شنبه, ۱۵ شهریور ۱۳۹۳، ۰۶:۳۶ ب.ظ
- این متن شامل 5 خط می باشد
بله وقتی لیز می شوند در واقع در اثر باکتری های بیماری زا این اتفاق افتاده است.
وقتی سبزیجات شسته می شوند و کاملا خیس درون ظرف نامناسبی داخل یخچال نگهداری می شوند، رطوبت کافی برای رشد کپکها یا میکروبها فراهم میشود. از این رو توصیه میشود میوهها و صیفیها را پس از شستن، حتما خشک کنید و سپس درون یخچال بگذارید.
بهتر است میوهها را کاملا خشک داخل یخچال نگهداری کنید. اگر میوهها کپک زدند، حتما آنها را دور بریزید و به جدا کردن قسمت کپکزده اکتفا نکنید. سبزیهای لیز و لزج هم باید دور ریخته شوند.