گوجه فرنگی ها الوده به نیترات است،آنها را بخوریم یا نه؟
يكشنبه, ۱۸ آبان ۱۳۹۳، ۱۰:۲۰ ب.ظ
- این متن شامل 5 خط می باشد.
گوجهفرنگی، حاوی حجم بالایی ویتامین C و آنتیاکسیدانی بهنام «لیکوپن» است که میتوانند با ترکیبهای مضری مانند نیترات یا رادیکالهای آزاد مقابله کنند. البته بهتر است بدانید هرچه میوهها، سبزیها و صیفیها تازهتر باشند، میزان ویتامینها و آنتیاکسیدانهای آنها هم بیشتر خواهد بود .
اما باقی ماندن این محصولات برای مدت طولانی در یخچال، میتواند باعث کاهش سطح ریزمغذیها و آنتیاکسیدانهای موجود در آنها (با حفظ مواد مضری مانند نیترات) شود.
بههمین دلیل تاکید میکنیم همیشه میوه، سبزی و صیفی را تازه به تازه خریداری و مصرف کنید تا ویتامینها و آنتیاکسیدانهای موجود در آنها، اثر ترکیبهای مضرشان را از بین ببرند.