مینیمال های غذایی

نوشته های -«کوتاه اما کامل»- یک مهندس صنایع غذایی و بانو سین

مینیمال های غذایی

نوشته های -«کوتاه اما کامل»- یک مهندس صنایع غذایی و بانو سین

مینیمال های غذایی

یک وبلاگ نویس مهاجر که از سال 84 سابقه در وبلاگ نویسی دارد. . .

(نکته هایی از علم مواد غذایی که شاید برای شما هم جالب باشد + نکته هایی که شاید برای بانو سین جالب باشد)=مینیال های غذایی»

1=== »مطالب علمی ما در این وبلاگ به ندرت به 5 خط می رسه و اغلب کمتر از این مقدار است.
2=== سعی می کنم سئوالات شما رو هم پاسخ بدم.
3=== نوشته هایی که علمی تر باشند و مرتبط با آزمون ارشد صنایع غذایی و رشته های مرتبط برای استفاده بیشتر مشخص می کنم.
4=== تصاویر دارای منبع هستند و سعی می کنیم لینک را از روی تصاویر حذف نکنیم.

آخرین نظرات
  • ۱۹ خرداد ۹۴، ۱۵:۱۶ - نون شین
    جالبه

علت بوی سیر و نحوه رفع آن(با پایه علمی)

شنبه, ۳۱ خرداد ۱۳۹۳، ۰۲:۴۸ ب.ظ

1.عامل بوی بد در سیر:

یکی از ترکیب‌های موجود در سیر موسوم به «allyl methyl sulphide» یا AMS در زمان هضم تجزیه نمی‌شود و به همین دلیل از طریق تنفس و عرق کردن از بدن خارج می‌شود.

2.نحوه دفع و رفع بوی سیر:

در حقیقت مواد خوراکی‌ حاوی ترکیب‌هایی موسوم به «پلی‌فنول‌»*ها مواد ایجادکننده طعم تند و بد را در سیر خنثی می‌کنند. همچنین اسیدی بودن آب لیمو در روند خنثی کردن بوی سیر موثر است.
 

*پلی فنول به ترتیب از بیشتر به کمتر در موارد زیر موجود دارد:

ترکیبات پلی‌فنل به ترتیب در گیاهان برگ بنه (pistacia altanticadesf) گل سرخ (Rosa damascene mill) مریم گلی (Sage salvia officinalis L) رزماری (Rosmarinus officinalis L) مرزنجوش (Origanum vulgare L) زاتاریا (Zataria multiflira boiss) بیشترین مقدار و در گیاهان چای ترش (Hibiscus gossypifolius mill) علف هفت بند (Polygonum aviculare L) زنجبیل (Zingiber officinale rose) حنظل (Citrulus colocynthis schrad) الکیل الملک (Melitous officinaklis) کمترین مقدار بود. میزان قدرت آنتی‌اکسیدانی در گیاهان برگ بنه (pistacia altanticadesf) گل سرخ (Rosa damascene mill) مرزنجوش (Origanum vulgare L) رزماری (Rosmarinus officinalis L) زاتاریا (Zataria multiflira boiss) مریم گلی (Sage salvia officinalis L) به ترتیب از همه بیشترو در علف هفت بند (Polygonum aviculare L) حنظل (Citrulus colocynthis schrad) خار خسک (Tribulus terrestris L) الکیل الملک (Melitous officinaklis) زنجبیل (Zingiber officinale rose) و زنیان (Trachysmermum copticum L)

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی