مینیمال های غذایی

نوشته های -«کوتاه اما کامل»- یک مهندس صنایع غذایی و بانو سین

۱۱ مطلب در شهریور ۱۳۹۳ ثبت شده است

خمیر مرغ ،دقیقا کجای مرغه؟

خمیر مرغ ،دقیقا کجای مرغه؟

  • این متن شامل 1 خط می باشد.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
عیـــن
چرا شکلات تلخ مفیده ؟

چرا شکلات تلخ مفیده ؟

  • این متن شامل 4 خط می باشد.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
عیـــن
آب پنیر چیست؟ آیا آبی که درون پنیر های بسته بندی وجود دارد همان آب پنیر مقویست؟

آب پنیر چیست؟ آیا آبی که درون پنیر های بسته بندی وجود دارد همان آب پنیر مقویست؟

  • این متن شامل 5 خط می باشد

۳ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
عیـــن
آنچه باید از تخم مرغ عسلی بدانید

آنچه باید از تخم مرغ عسلی بدانید

  • این نوشته شامل 3 خط می باشد.

مدت هاست بانون سین می پرسه برای صبحونه عسلی بزارم؟ و من هم مثل همیشه میگم نه.وقتی علتش رو توضیح دادم،مث همیشه گفت "واقعاً؟! باشه".جواب این سئوال فک می کنم برای شما هم جالب باشه:

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
عیـــن
جرا خیار شور فله ای طعم بهتری دارد؟

جرا خیار شور فله ای طعم بهتری دارد؟

  • این متن شامل 4 خط می باشد

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
عیـــن
آیا سبزیجات هم کپک می زنند؟

آیا سبزیجات هم کپک می زنند؟

  • این متن شامل 5 خط می باشد

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
عیـــن
جوش شیرین چه بلایی سر نان می آورد؟کم خونی،فشار خون و . . .؟

جوش شیرین چه بلایی سر نان می آورد؟کم خونی،فشار خون و . . .؟

  • نکات کنکوری برای دانشجویان.
  • این متن بیش از 5 خط می باشد.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
عیـــن
کدام مرغ را بخریم؟ وزن کم یا وزن بیشتر؟

کدام مرغ را بخریم؟ وزن کم یا وزن بیشتر؟

  • این متن شامل 3 خط می باشد

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
عیـــن

فودگرافی /مدیریت مواد غذایی در داخل یخچال

تا لحظات دیگر اماده میشه و اینجا قرارش می دهم . . .

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
عیـــن
فودگرافی :چای سبز

فودگرافی :چای سبز

  • این پست تصویریست

چای سبز

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
عیـــن
روغن سرخ کردنی چه زمانی فاسد می شود؟

روغن سرخ کردنی چه زمانی فاسد می شود؟

  • این متن شامل 5 خطمی باشد

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
عیـــن