مینیمال های غذایی

نوشته های -«کوتاه اما کامل»- یک مهندس صنایع غذایی و بانو سین

مینیمال های غذایی

نوشته های -«کوتاه اما کامل»- یک مهندس صنایع غذایی و بانو سین

مینیمال های غذایی

یک وبلاگ نویس مهاجر که از سال 84 سابقه در وبلاگ نویسی دارد. . .

(نکته هایی از علم مواد غذایی که شاید برای شما هم جالب باشد + نکته هایی که شاید برای بانو سین جالب باشد)=مینیال های غذایی»

1=== »مطالب علمی ما در این وبلاگ به ندرت به 5 خط می رسه و اغلب کمتر از این مقدار است.
2=== سعی می کنم سئوالات شما رو هم پاسخ بدم.
3=== نوشته هایی که علمی تر باشند و مرتبط با آزمون ارشد صنایع غذایی و رشته های مرتبط برای استفاده بیشتر مشخص می کنم.
4=== تصاویر دارای منبع هستند و سعی می کنیم لینک را از روی تصاویر حدف نکنیم.

دنبال کنندگان ۱ نفر
این وبلاگ را دنبال کنید
آخرین نظرات
  • ۱۹ خرداد ۹۴، ۱۵:۱۶ - نون شین
    جالبه

آبمیوه های صنعتی و یا حاضری نکات کلیدی دارند که برای رسیدن به سوال بالا باید بررسی شوند:

نگهدارنده ها:

همه آبمیوه های صنعتی دارای مقادیر زیادی مواد نگهدارنده هستند که باعث پایداری آبمیوه می شود می تواند تا حدودی خواص آبمیوه را کاهش دهد.
معمولا برای حفظ و افزایش خواص و رنگ آبمیوه ها از موادی مانند اسید سیتریک یا اسید اسکوربیک استفاده می شود؛

 پاستوریزه کردن:

بیشتر آبمیوه های صنعتی پاستوریزه می شود. پاستوریزه کردن از یک طرف آبمیوه را سالم و عاری از میکروب می کند؛ اما از طرف دیگر برخی از مواد مغذی مانند ویتامین C آنها را کاهش می دهد.گرچه کارخانه ها پس از پاستوریزه کردن مقداری ویتامین C به آبمیوه اضافه می کنند؛ اما این ویتامین اضافه شده از لحاظ مقدار و قدرت جذب مانند ویتامین طبیعی نخواهد بود. علاوه بر این، پاستوریزه کردن باعث غیر فعال شدن آنزیم پکتیناز موجود در آبمیوه می شود. در نتیجه آبمیوه به شکل یکنواخت و هموژن باقی می ماند و ظاهر بهتری خواهد داشت.

 

نظرات  (۱)

  • محسن حسین نیا
  • وبلاگ زیبایی دارید
    قالب وبلاگتون خیلی زیباست از کجا گرفتید؟
    پاسخ:
    لطف دارید شما.
    قالب ما از قالب های خود سرویس دهنده بیان هستش.
    می تونید از قسمت قالب انتخابش کنید.
    ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
    شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
    <b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
    تجدید کد امنیتی