مینیمال های غذایی

نوشته های -«کوتاه اما کامل»- یک مهندس صنایع غذایی و بانو سین

مینیمال های غذایی

نوشته های -«کوتاه اما کامل»- یک مهندس صنایع غذایی و بانو سین

مینیمال های غذایی

یک وبلاگ نویس مهاجر که از سال 84 سابقه در وبلاگ نویسی دارد. . .

(نکته هایی از علم مواد غذایی که شاید برای شما هم جالب باشد + نکته هایی که شاید برای بانو سین جالب باشد)=مینیال های غذایی»

1=== »مطالب علمی ما در این وبلاگ به ندرت به 5 خط می رسه و اغلب کمتر از این مقدار است.
2=== سعی می کنم سئوالات شما رو هم پاسخ بدم.
3=== نوشته هایی که علمی تر باشند و مرتبط با آزمون ارشد صنایع غذایی و رشته های مرتبط برای استفاده بیشتر مشخص می کنم.
4=== تصاویر دارای منبع هستند و سعی می کنیم لینک را از روی تصاویر حذف نکنیم.

آخرین نظرات
  • ۱۹ خرداد ۹۴، ۱۵:۱۶ - نون شین
    جالبه

سین امروز از این ماده خوراکی پرسید که اصلا زولبیا خوبه یا نه،راستش دیدم جالبه از این ماده غذایی با توجه به

فرا رسیدن ماه مبارک بنویسم چرا که تا این ماه فرا می رسد بیشتر از هر خوراکی ای زولبیا و بامیه به ذهن میاد ،

درباره این خوراکی چند تا موضوع مهم وجود داره:

از جمله دقت در روغن مصرفی و بسته‌بندی این ماده خوراکی هستش چرا که بیشتر این بسته‌بندی‌ها نامعلوم و غیراستاندارد است.

بسته بندی زولبیا و بامیه  باید کد بهداشتی و  پروانه‌های بهداشتی داشته باشند.

البته نوع روغن مصرفی و شیوه مصرف آن نیز مهم است.

مصرف زولبیا و بامیه به معنای مصرف قند با حجم زیاد است که همه می‌دانند مصرف بالای قند چه مضراتی برای سلامت دارد.

چربی موجود در این ماده نیز زیاد است و همین موضوع سبب کندی تخلیه معده می‌شود که برای سلامت مضر است.

به علت قند و چربی فراوان و نیز حرارت زیادی که حین آماده شدن ارزش غذایی کمی برخوردار است.

با این حال شما حق انتخاب دارید

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی