مینیمال های غذایی

نوشته های -«کوتاه اما کامل»- یک مهندس صنایع غذایی و بانو سین

مینیمال های غذایی

نوشته های -«کوتاه اما کامل»- یک مهندس صنایع غذایی و بانو سین

مینیمال های غذایی

یک وبلاگ نویس مهاجر که از سال 84 سابقه در وبلاگ نویسی دارد. . .

(نکته هایی از علم مواد غذایی که شاید برای شما هم جالب باشد + نکته هایی که شاید برای بانو سین جالب باشد)=مینیال های غذایی»

1=== »مطالب علمی ما در این وبلاگ به ندرت به 5 خط می رسه و اغلب کمتر از این مقدار است.
2=== سعی می کنم سئوالات شما رو هم پاسخ بدم.
3=== نوشته هایی که علمی تر باشند و مرتبط با آزمون ارشد صنایع غذایی و رشته های مرتبط برای استفاده بیشتر مشخص می کنم.
4=== تصاویر دارای منبع هستند و سعی می کنیم لینک را از روی تصاویر حذف نکنیم.

آخرین نظرات
  • ۱۹ خرداد ۹۴، ۱۵:۱۶ - نون شین
    جالبه

چرا شیر فله ای را باید جوشاند؟

جمعه, ۲۴ مرداد ۱۳۹۳، ۱۱:۱۲ ب.ظ
  • این متن شامل بیش از 5 خط می باشد.
  • نکات کنکوری برای دانشجویان.

کاهش ارزش تغذیه ای:

جوشاندن مستقیم شیر خام موجب کاهش شدید ارزش غذایی آن می شود. رسوب و پوسته سطحی تشکیل شده در ته ظرف، مقدار زیادی از مواد مغذّی شیر میباشد که از بین می روند به دلیل کاهش اسید آمینه لیزین موجود در پروتئین آن، به ارزش غذایی آن صدمه می‌زند.

در اثر جوشاندن مستقیم شیر، حدود 30% پروتئین و 14% کلسیم آن از دسترس خارج می شود و برخی اسیدهای آمینه موجود در پروتئین آن تخریب شده و تغییر شکل می دهد.

ترکیبات حساس شیر مثل ویتامین ها ، به تدریج نسبت به مدت زمان جوشیدن از بین می روند.

به طوری که ویتامین های گروه B که نقش اساسی و حیاتی برای بدن دارند به مقدار قابل توجهی از بین می روند. به طور مثال حدود 90 درصد ویتامین B1، 55 درصد ویتامین B2 ، 75 درصد ویتامین B3 و 50 درصد ویتامین B12 کاهش می یابد.

بار میکروبی:

از طرفی، سموم مترشحه از باکتری های استافیلوکوکوس اورئوس که عامل بیماری ورم پستان دام هستند در مقابل حرارت بسیار مقاوم می باشند، به طوری که حتی حرارت جوش نیز قادر به بی اثر کردن سم آن نمی باشد. صرفاً استریلیزاسیون (یعنی حرارت های بیش از 117 درجه سانتی گراد) اثر سم ترشح شده را خنثی می نماید.

 وجود آنتی بیوتیک در شیر به علت درمان گاو بیمار برای سلامت مصرف کننده مضر است زیرا ممکن است ایجاد واکنشهای آلرژیک و انتقال مقاومت داروئی در انسان کند. درصورتیکه در کارخانه های لبنیات تستهای میکروبیولوژیک برای ردیابی آنتی بیوتیک در شیر وجود دارد.


بخش عمده ای از این شیرها بدلایل کیفی قابلیت دریافت در صنایع لبنی را ندارند مثل وجود آنتی بیوتیک ،اسیدیته بالا ، انواع و اقسام تقلبات .

 

در  فله فروشی آزمایشی صورت نمی گیرد براحتی بفروش میرسد که با جوشاندن خطر برطرف نمیگردد.

مینیمال های غذایی رو لطفا به دوستان ، آشنایان خودتون معرفی کنید.

 

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی