مینیمال های غذایی

نوشته های -«کوتاه اما کامل»- یک مهندس صنایع غذایی و بانو سین

مینیمال های غذایی

نوشته های -«کوتاه اما کامل»- یک مهندس صنایع غذایی و بانو سین

مینیمال های غذایی

یک وبلاگ نویس مهاجر که از سال 84 سابقه در وبلاگ نویسی دارد. . .

(نکته هایی از علم مواد غذایی که شاید برای شما هم جالب باشد + نکته هایی که شاید برای بانو سین جالب باشد)=مینیال های غذایی»

1=== »مطالب علمی ما در این وبلاگ به ندرت به 5 خط می رسه و اغلب کمتر از این مقدار است.
2=== سعی می کنم سئوالات شما رو هم پاسخ بدم.
3=== نوشته هایی که علمی تر باشند و مرتبط با آزمون ارشد صنایع غذایی و رشته های مرتبط برای استفاده بیشتر مشخص می کنم.
4=== تصاویر دارای منبع هستند و سعی می کنیم لینک را از روی تصاویر حذف نکنیم.

آخرین نظرات
  • ۱۹ خرداد ۹۴، ۱۵:۱۶ - نون شین
    جالبه

6 بیماری که با مصرف شیر فله دچار آنها خواهید شد

دوشنبه, ۲۶ آبان ۱۳۹۳، ۰۳:۵۲ ب.ظ
  • دارای نکات کنکوری برای دانشجویان.
  • این متن کمتر از 4خط می باشد.

 مصرف مستقیم شیر خام و شیر فله قبل از کاربرد روش‌های حرارتی مانند پاستوریزه و استرلیزه کردن شیر، موجب احتمال دارد باکتری‌های بیماری‌زایی نظیر بروسلا، استافیلوکوکوس‌ها، لیستریا، سل گاوی، کلی‌فرم‌ها و سالمونلا وجود داشته باشد. این بیماری‌ها موجب بروز بیماری‌های مهمی مانند تب مالت، سل، حصبه، لستریوز، اسهال خونی و التهاب گوارشی می‌شود.

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی