مینیمال های غذایی

نوشته های -«کوتاه اما کامل»- یک مهندس صنایع غذایی و بانو سین

مینیمال های غذایی

نوشته های -«کوتاه اما کامل»- یک مهندس صنایع غذایی و بانو سین

مینیمال های غذایی

یک وبلاگ نویس مهاجر که از سال 84 سابقه در وبلاگ نویسی دارد. . .

(نکته هایی از علم مواد غذایی که شاید برای شما هم جالب باشد + نکته هایی که شاید برای بانو سین جالب باشد)=مینیال های غذایی»

1=== »مطالب علمی ما در این وبلاگ به ندرت به 5 خط می رسه و اغلب کمتر از این مقدار است.
2=== سعی می کنم سئوالات شما رو هم پاسخ بدم.
3=== نوشته هایی که علمی تر باشند و مرتبط با آزمون ارشد صنایع غذایی و رشته های مرتبط برای استفاده بیشتر مشخص می کنم.
4=== تصاویر دارای منبع هستند و سعی می کنیم لینک را از روی تصاویر حذف نکنیم.

آخرین نظرات
  • ۱۹ خرداد ۹۴، ۱۵:۱۶ - نون شین
    جالبه

آیا محصولات غذایی صنعتی بدون نمک واقعیت دارد؟

چهارشنبه, ۷ مرداد ۱۳۹۴، ۰۹:۱۲ ب.ظ

این متن دارای 3 خطی می باشد

قوانین برچسب زدن مواد غذایی اجازه می دهد تا 5 میلی گرم در هر وعده در یک محصول با برچسب بدون سدیم را داشته باشد. محصولات برچسب "بسیار کم سدیم" مجاز تا 35 میلی گرم در هر وعده. "کم سدیم" به معنای 140 میلی گرم یا کمتر. برچسب "بدون نمک " یا " بدون نمک اضافه شده ، "و" هیچ نمک اضافه "به معنی آن است که حاوی نمک اضافی فراتر از میزانی که به طور طبیعی در مواد غذایی رخ می دهد نیست.

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی