مینیمال های غذایی

نوشته های -«کوتاه اما کامل»- یک مهندس صنایع غذایی و بانو سین

مینیمال های غذایی

نوشته های -«کوتاه اما کامل»- یک مهندس صنایع غذایی و بانو سین

مینیمال های غذایی

یک وبلاگ نویس مهاجر که از سال 84 سابقه در وبلاگ نویسی دارد. . .

(نکته هایی از علم مواد غذایی که شاید برای شما هم جالب باشد + نکته هایی که شاید برای بانو سین جالب باشد)=مینیال های غذایی»

1=== »مطالب علمی ما در این وبلاگ به ندرت به 5 خط می رسه و اغلب کمتر از این مقدار است.
2=== سعی می کنم سئوالات شما رو هم پاسخ بدم.
3=== نوشته هایی که علمی تر باشند و مرتبط با آزمون ارشد صنایع غذایی و رشته های مرتبط برای استفاده بیشتر مشخص می کنم.
4=== تصاویر دارای منبع هستند و سعی می کنیم لینک را از روی تصاویر حذف نکنیم.

آخرین نظرات
  • ۱۹ خرداد ۹۴، ۱۵:۱۶ - نون شین
    جالبه

برنج ایرانی بهتر است یا خارجی؟

شنبه, ۱۴ تیر ۱۳۹۳، ۰۳:۰۰ ب.ظ
  • کاربر گرامی این متن شامل 3 نکته و 7 خط می باشد.

  1. اگر برنج‌های خارجی یا وارداتی هندی و پاکستانی فرآوری شده باشند این برنج‌ها در مقایسه با برنج‌های سفید ایرانی باید خاصیت بیشتری داشته باشند.
  2. باید این نکته را هم‌در نظر داشت: که اگر برنج‌های خارجی با سموم غیرمجاز و در زمان نامناسب سمپاشی شده یا آلوده به فلزات سمی و سنگین جیوه، آرسنیک و کادمیوم باشند، بدون شک در زمان فرآوری یا نیم جوش شدن دانه‌ها، سموم و آلودگی‌ها از طریق پوسته وارد بافت دانه برنج شده و محصول آلوده و برای سلامت مخاطره‌آمیز می‌شود.
  3. برنج فرآوری شده به دلیل آن که در حین نیم‌جوش شدن مقادیری از روغن سبوس در بافتش نفوذ می‌کند، در مقایسه با برنج سفید ماندگاری کمتری داشته و باید در مکانی خشک و خنک و به دور از گرما و رطوبت نگهداری شود. در غیر این صورت روغن سبوس چون غیراشباع است، فسادپذیری بالایی داشته و در شرایط نامساعد محیطی بسرعت اکسید و تجزیه شده و طعم و مزه برنج را تند می‌کند.

نظرات  (۱)

میشه بگین منظورتون از برنج فرآوری چیه؟ آیا همون ساختگیه؟
پاسخ:
حتما این مطلب رو هم بزودی قرار میدم
از حضورتون ممنونم.رد ‍‍‍حضورتون دلگرم کنندس.
اما جواب سوالتون فعلا این که اصلا این طور نیست یعنی دو تا چیز جدا هستن
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی